tirsdag 26. mai 2009

Gjenbrukshandel i Trøndelagen

Et besøk til Stjørdal og Bruktboden på gjenbruksstasjonen resulterte i
stige, krakk og en rusten koksspade.
Yippi!!
Bruktboden på Stjørdal er http://containergirl.blogspot.com/ sin. Anbefales til alle!!Hadde tenkt å ta av de orange malingsrestene på stigen, men nei. Den er perfekt akkurat slik den er. Fin i forhold til huset også:-) Planen er at den skal bli "klatrevegg" for en klatreplante i Bakhagen etterhvert. På den måten vil den fungere som en liten skille/levegg og dele opp den lille hagen min. Tips for små hager er at vi må bruke høyden og forsøke å plante/planere/"inrede" slik at ikke alt synes på en gang. Gir en fin romfølelse av at plassen er større enn den er:-)Koksspaden skal brukes i strøbøtta - endelig en god spade når vinteren og glatta melder seg.

Krakken skal bli hvit og skal i hagen, den blir nok kombinert krakk og et lite bord/blomsterbord. (En rosa Potentilla, Princess, som står på krakken) Praktisk at interiøret kan ha flere funksjoner for oss med små hager. Smart!

Når jeg tenker meg om skal jeg vurdere fargen på krakken. Blått er ikke farge for Bakhagen så setet SKAL få en annen farge, men hvilken? Forslag?? Hvit? Rosa? En spesiell grønnfarge?? Hjelp!

1 kommentar:

  1. Neimen, hei der og du for et flott reklame innlegg for butikken min da!!!

    Jasså så det var deg i bloggen her som kjøpte stigen ja ;) HIhi, den andre stigen ble jo kjøpt og men ikke hentet enda da...den står no der, må huske prøve ringe de imorgen. den er jo betalt.

    Ang den grønne sinkbøtta så er nok begge solgt ja, men fikk inn en idag uten lokk. Mørkeblå tror jeg...Og den søppelbøtta i sink er nok datt den og, men det kommer vel flere;)

    Containergirl

    SvarSlett