tirsdag 8. juni 2010

Glemt passord - ENDELIG et innlegg!!

Enn at det skal være så vanskelig...
Trodde jeg var datakyndig nok, litt hvertfall, til å blogge og løse evt problemer.
Men nei da. Etter å ha prøvd tusen og femti ganger selv søkte jeg hjelp hos barna, de kan jo slikt;-) Har de tid da? Til å hjelpe mamma? Ikke første prioritet akkurat.
Fått flere henvendelser på om ikke jeg skal blogge snart, og DET er jo hyggelig at noen gjerne vil lese nytt på bloggen min!
Jeg får forsøke selv, igjen. Jeg må da klare å finne ut av dette med passordet! Fram og tilbake og like langt er det noe som heter... -og det stemmer jammen.
Flere som maser, - når skal du blogge igjen, nå er det såååå lenge siden sist, du må da klare å få ordnet dette. Ler.. Hyggelig men fryktelig frustrerende.
Maser på barna igjen. HJELP!! Kan dere ikke hjelpe meg da??
Månedene går.....
Tantebarnet kommer langveisfra og gir beskjed om at tante må du se til å få ordnet opp med bloggen, det kan da ikke være vanskelig å få laget nytt passord og så komme seg i virksomhet igjen.
Barn og to tantebarn, endelig i aksjon:-D
De trykker og feiler, prøver igjen, googler og leter, om og om igjen.
"NO E D KLART!"
Hurra tenker jeg:-)) Tid for å prøve. Går det? Går det ikke?
Neeeeeeeeeeeeeeeei.
Hvordan i alle dager er det dette fungerer?
Jeg har gitt opp.
De har gitt opp.
.....

Nei, en siste gang må til.
Roper fortvilet på yngste jenta, - kom og hjelp mamma, vær så snill:-)
Her, gjør sånn og sånn. Skriv inn passord.
Jeg forsøker, går dette bra?
Nei. En gang til med hjelp av den yngste håpefulle.
Trykke, trykke trykke trykke....
Der!
HEI!!
Hva skjedde??
Jeg er på, jeg er på!!!

Hva vi gjorde og hva som skjedde? Ikke vet vi.
Men vi ga ikke opp!
Jeg er her!! HALLO! Ser du meg??
Jeg har savnet dere så!!

Ikke har jeg ligget på latsiden heller, flere hekklet tepper har det blitt;-)
Gleder meg til å blogge om de, interiør og hage.... og sånt;-)

Da håper jeg at jeg klarer å logge meg på igjen her for innlegg senere!!

5 kommentarer:

 1. Jøje meg, det får'n si;)
  Men svært hyggelig at du er tilbake!!!
  Nå gleder jeg meg til å se og høre om hva du har bedrevet siden august;)

  Klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. hallo er du her? Håper på flere skriblerier av deg snart.
  Klemz! =)

  SvarSlett
 3. haha, hvor er det morsomt skrevet :) Velkommen tilbage da.

  SvarSlett
 4. Jeg er nå fullstendig finansiell fordi jeg lånte fra LFDS. Jeg vil bringe dette til kunngjøringen til publikum om hvordan jeg kom i kontakt med LFDS etter at jeg mistet jobben og ble nektet lån av banken min og andre økonomiske institusjon på grunn av min kredittscore. Jeg kunne ikke betale barnas avgifter. Jeg sto bak på regninger, i ferd med å bli kastet ut av huset på grunn av min manglende evne til å betale husleien. Det var i løpet av denne perioden barna mine ble tatt fra meg av fosterhjem. Så bestemte jeg meg for å søke etter midler på nettet der jeg mistet $ 3707 som jeg lånte fra venner som jeg ble dratt av av to online låneselskaper. Inntil jeg leste om: Le_Meridian Funding Service (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) et sted på internett, var fortsatt ikke overbevist på grunn av det jeg har vært igjennom før en slektning av meg som er presteskap også fortalte meg om den pågående låneplanen til LFDS til en veldig lav rente på 1,9%% og nydelige avdragsbetingelser uten straff for mislighold av betaling. Jeg har ikke noe valg enn å også kontakte dem som jeg gjorde gjennom tekst + 1-989-394-3740 og Herr Benjamin svarte tilbake til meg. Den dagen var den beste dagen i livet mitt som aldri kan glemmes når jeg motta et kredittvarsel på $ 400 000,00. Usd-lånebeløp jeg søkte om. Jeg benyttet meg av lånet effektivt til å betale opp gjelden og starte opp en bedrift, og i dag er jeg og barna mine så glade og oppfylle. Du kan også kontakte dem via e-post: (lfdsloans@outlook.com / lfdsloans@lemeridianfds.com) WhatsApptext hjelpelinje: + 1-989-394-3740 Hvorfor gjør jeg dette? Jeg gjør dette for å redde så mange som trenger et lån for ikke å bli offer for svindel på internett. Takk og Gud velsigne dere alle, jeg er Oleksander Artem fra Horizon Park BC, Ukrain.

  SvarSlett